Què fer quan la web de la teua empresa es converteix en un problema per a trobar clients

04/08/2021 Escrito por

La pàgina web d’una empresa requereix que estiga actualitzada constantment. No cal tenir un blog ni canviar els continguts, però és importantíssim que les dades de contacte estiguen actualitzats. Cal que s’incloga un ítem de manteniment web en el pressupost anual, per evitar que el web es convertisca en un obstacle per a trobar clients.

La pàgina web necessita manteniment

Tenir una pàgina web professional i deixar-la durant anys a la deriva és el mateix que obrir un local a la zona comercial de la ciutat i mai canviar la vitrina (preus, productes), els horaris d’atenció o les ofertes. Aquells clients que no ens coneixen només veuran deixadesa. Si és el teu cas, potser hauries de valorar eliminar la pàgina web de la teua empresa o tenir una molt bàsica amb només informació de contacte (com si fóra una targeta de visita digital).

Si el que busques és captar nous clients a través de la pàgina web, i fidelitzar els que ja tens, hauràs d’invertir en l’actualització dels dissenys, continguts, serveis, etc. Cal evitar que la pàgina web semble oblidada o desactualitzada.

Un web ben estructurada, amb la informació clara i que siga accessible des de qualsevol dispositiu, per començar ofereix una bona primera impressió, que ja és un punt positiu si un client ens contacta a través d’internet.

Quines alternatives tens?


Si decideixes deixar de tenir una pàgina web per falta de pressupost, tens altres alternatives com utilitzar directoris d’empreses en línia perquè et troben els teus clients.

Si, per contra, creus que és fonamental per al teu negoci tenir presència a internet però no disposes de coneixements o temps per actualitzar la pàgina web, podem ajudar-te amb el manteniment ( explica’ns el teu projecte aquí ).

Siga com siga, avalua bé l’estat actual de la teua pàgina, si t’ajuda a aconseguir més clients o espanta als teus clients potencials. I com a bon emprenedor o amo de la teua empresa, pren decisions i defineix què faràs amb la pàgina web que tens abandonada en els propers mesos.

Etiquetas: