Ja és hora de tindre una estratègia

Estar a internet no és sinònim de tindre una estratègia. L’estratègia està formada per un conjunt d’accions intel·ligentment pensades per obtenir resultats. L’estratègia neix d’entendre el teu negoci, la teua missió, els teus objectius, el teu entorn, els teus competidors..

L’estratègia digital és la que farà la diferència entre tindre una web amb 100 visites mensuals, a tindre una web amb 100 clients mensuals.

Per això no fem pàgines web. Moltres empreses ja les fan. Poques es fan càrrec de saber i fer allò que necessites.

Nosaltres creem canals de màrqueting digital, com pàgines web optimitzades segons els objectius del teu negoci i les característiques del mercat objectiu al qual apuntaràs.

Tampoc fem manteniment de xarxes socials, sino que dissenyem i configurem pàgines i campanyes efectives.

Com serà treballar junts?

La nostra metodologia de treball està especialment dissenyada per a funcionar eficientment de manera 100% online, així que et descriurem ràpidament els passos que seguirem si treballem junts:

T’hem de conéixer

Necessitem conéixer-te, saber l’essencial del teu negoci, quins són els teus desafiaments i les teues necessitas. Pren el temps que et faça falta i ompli el formulari. Una vegada ens arribe, coordinarem una cita per parlar tranquil·lament per Zoom.

Per fer-te una proposta

Una vegada tinguem tota la informació t’enviarem una proposta formal de serveis al teu correu per tal que la revises i ens pugues fer comentaris al respecte. L’afinarem fins que no quede cap dubte ni ens deixem cap detall del projecte.

I treballar per a l’èxit

Si estàs d’acord amb la proposta i el pla de treball descrits, començarem a fer faena. T’enviarem una adreça web temporal i les dades perquè pugues fer el seguiment dels avanços. Farem un projecte tan mimat i professional com els dels nostre dossier.